miercuri, 15 aprilie 2015

Concursul Local De Șah “Emil Brăescu” Măgura - Ediția I

Competiția Locală de ȘAH “Emil Brăescu” Măgura, Editia I , organizată de Școala Gimnazială nr.2 Măgura (prof. Aparaschivei Constantin  și prof.consilier școlar Scafaru Desdemona) a reunit elevi din cinci unități școlare: Luizi-Călugăra,”Andrei Lupu” Osebiți, “Emil Brăescu” Măgura ( 1 si 2), “Miron Costin”.
            Concursul şcolar de şah a fost conceput special pentru elevi, astfel încât toţi aceştia să beneficieze de şanse reale de a câştiga partide în cele 5 runde ale sale (cu ajutorul programului pe calculator Swiss Perfect) și s-a bazat pe încredere, profesionalism și multă transparență, lupta între echipele participante a fost una extrem de echilibrată; la capătul celor 5 runde s-au clasat  pe primul loc, la egalitate de puncte, doi elevi ai Școlii Gimn. “Miron Costin” apoi pe locul doi si trei  s-au detașat șase elevi de la cele două școli  “Emil Brăescu” și Luizi-Călugăra, la egalitate de puncte .
Felicitări tuturor participanților, pentru curajul lor de a alege această formă de joc  și mai ales de a-și petrece timpul liber dezvoltându-și inteligența  și formarea personală!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu